The Partysquad

The Partysquad

Dj's/producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen de energetische en zeer populaire groep The Partysquad. Sinds 2009 is het duo goed voor internationale releases van singles en remixes, op labels als Spinnin' Records/Rebel Yard, Top Notch, Mad Decent en Dim Mak.

The Partysquad is al tien jaar één van de meest populaire dj-formaties in Nederland. Maar in 2008 besloten Ruben en Jerry dat ze zover waren om hun talenten ook internationaal te laten shinen. Alleen kan succes niet altijd zonder tegenslagen komen, want terwijl het duo in Ibiza was om voorbereidingen te treffen, kwam hun muzikale carrière onverwacht tot stilstand. Door een auto-ongeluk belande Jerry in een coma, met het resultaat dat Jerry's carrière, en uiteindelijk The Partysquad, voor een onbepaalde stil kwamen te liggen.

Maar Jerry gaf niet op, hij revalideerde langzaam en was in 2010 weer in staat om aan de game deel te nemen. Samen met Ruben maakte hij zijn comback, de wereld was er klaar voor om The Partysquad te omarmen.