Nieuws

 1. Tourist kondigt nieuwe album en Lotto Arena Show aan

  2016, dat was voor velen het jaar van Tourist Le MC. Na de release van ‘En Route’, gouden singles, een dubbel platina award en talrijke Belgische en Nederlandse concerten vulde de Antwerpse troubadour voor het eerst de Antwerpse Lotto Arena tot aan de nok.

 2. Fresku releast 'Mijn Zoon'

  Vandaag heeft Fresku de track ‘Mijn Zoon’ uitgebracht. Hij schreef het nummer voor zijn zoon Rayaan, die begin juli dit jaar werd geboren en een paar dagen later met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis waar hij voor zijn leven moest vechten.

juli 2018
 1. Broederliefde verrast met nieuw album ‘We Moeten Door 2’

  Een maand geleden was Broederliefde daar opeens weer: ‘Hoe Je Bent ft. Frenna’ verscheen plotseling en schoot meteen naar nummer 1 in de Nederlandse single-chart. Met exact hetzelfde mysterieuze karakter komt de Rotterdamse groep vandaag uit het niks met een gloednieuw album.

juni 2018
 1. Gezocht: stagiair(e) Video Content

  Top Notch is momenteel op zoek naar een slagvaardige videostagiair (m/v) die ons team gedurende minimaal 6 maanden full-time kan versterken. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, denk o.a. aan:

mei 2018
 1. Post Malone aan de top van de Nederlandse & Belgische charts

  Afgelopen vrijdag bracht Post Malone (22) zijn nieuwste plaat ‘beerbongs & bentleys’ uit’. Het album komt meteen binnen op #1 in de charts; de hoogste albumnotering ooit voor Post Malone in Nederland. In België staat het album op #2 in de hitlijsten.

maart 2018