The Partysquad, Jayh, Sjaak En Reverse Gaan #helemaalnaardeklote

 Visuele madness: met die twee woorden kan je de nieuwe clip van the Partysquad omschrijven. In de clip zie je The PartysquadJayh en Sjaak zweven zonder zwaartekracht door de turbulente boxen alsof ze 'in space' zijn.

Voor de nieuwe single van The Partysquad is het DJ-duo bestaande uit Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen gaan samenwerken met de Nederlandse singer/songwriter Jayh, de StrijderSysteem-rapper Sjaak en internationale producer Reverse. Iedereen, behalve de laatste, is te zien in de nieuwe videoclip van de single 'Helemaal Naar De Klote'.

In de clip zie je niet alleen rappers, DJ's en producers; maar ook piepschuim, verf en kippen. Door de drukte in de videoclip kan de kijker nogal duizelig worden en alle effecten kunnen als schokkend ervaren worden. Alle bijverschijnselen maken de clip zo bijzonder en dynamisch.

Wat zeker niet onopgemerkt is gebleven is de aanwezigheid van de Axetronaut. De Axe Apollo Space Academy begeleidde hem de set op en sloot zich aan bij het feestje wat gaande was op locatie. De gewichtloosheid van de aanwezige artiesten sprak hem wel aan, waardoor hij direct iedereen heeft gerecruteerd als collega-Axetronauten. Niet alleen the Partysquad, Jayh en Sjaak kunnen Axetronaut worden, ook jij kan dit meemaken. Wil je de ruimte in met Axe? Ga dan nu naar de actiepagina en schrijf je in!

Vanaf 22 Februari zullen er  elke twee weken high profile remixes weg gegeven worden via HelemaalNaarDeKlote.nl. De eerstae remix is van Alvaro en is inmiddels al gedraaid door Tiësto in Sao Paolo. En als je de Twitter van The Partysquad goed hebt gevolgd de afgelopen dagen heb je onder andere kunnen zien dat ook Hardwell deze Alvaro-remix buiten de grenzen wilt draaien.

Op het HelemaalNaarDeKlote.nl platform wordt op dit moment van content verzorgd door The Partysquad, Sjaak & Jayh. Maar iedereen, ook jij, zou een eigen foto kunnen plaatsten op deze site, door deze foto te uploaden via Mobypicture en daarbij met je eigen bedachte titel te eindigen met #HelemaalNaarDeKlote.

'Helemaal Naar De Klote' is de nieuwe single van The Partysquad met Jayh, Sjaak en Reverse. De single is vanaf vandaag te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify.

Bekijk hier de video.

//www.youtube.com/embed/JE8gqvhp0cw

Gisteravond gaf Giel Beelen nog een shout-out naar de nieuwe single van The Partysquad tijdens DWDD.  Bekijk hier de aflevering van DWDD met Giel Beelen.