28 oktober verschijnt ‘JACKPOT’ van Lijpe

28 oktober verschijnt ‘JACKPOT’ van Lijpe

Op 28 oktober verschijnt het nieuwe album van Lijpe. Na titeltrack ‘Jackpot’ en ‘Strijders ft. SBMG & D-Double’ verschijnt vandaag een ingetogen ode aan zijn moeder. De track ‘Mama’ ging zojuist in première met een indrukwekkende video. De komende tijd zal de muzikale ramkraak Jackpot met diverse singles en video’s worden voortgezet. Vanaf vandaag is het album te bestellen op iTunes. Gastbijdragen op Jackpot komen van SBMG, Sevn Alias, Equalz, D-Double en Ismo.

Jackpot is de opvolger van de EP Van de Bodem Naar de Grond (2014) en het succesalbum Levensles (2015). Vorig jaar was Lijpe tevens onderdeel van het succescollectief dat het album New Wave maakte. Met de groep stond hij op Appelsap en Lowlands, won hij de Popprijs en diverse Edisons. Gelijk hierna ging Lijpe aan de slag met solomateriaal. “Het heeft misschien even geduurd, maar dit is ook niet zomaar een verzameling nieuwe liedjes. Het is een album waar ik trots op ben en is het wachten meer dan waard. Ik hoop dat iedereen er van zal genieten.” 

Lijpe is inmiddels goed voor ruim 35 miljoen Spotify streams en 80 miljoen youtube views. Hij ontving meerdere gouden en platina platen en speelde door het hele land. Voor Jackpot werkte Lijpe voornamelijk samen met producer Chievva. Ook werkte rapper en producer Ares aan een aantal tracks en staan er producties op het album van Djermo, John Souley en Harun B. 


Tracklist Lijpe - Jackpot
1. Bijna Bij De Jackpot (Prod. Chievva & Djermo)
2. Strijders ft. SBMG & D-Double (Prod. Chievva)
3. Gewoon (Prod. Chievva)
4. Sloopsessie (Prod. Ares)
5. Mama (Prod. Chievva)
6. Zij Wilt Me Zien ft. Equalz (Prod. Chievva)
7. Jezelf (Prod. John Souley & Djermo)
8. Het Is Zo Beter (Prod. Ares)
9. Leunen (Prod. Chievva)
10. Rennen (Prod. Chievva)
11. Pitbull (Prod. Harun B)
12. Alles Voor Niks (Prod. Chievva)
13. Codes ft. Sevn Alias (Prod. Chievva)
14. Rekeningen (Prod. Ares)
15. Hoofdpijn (Prod. Chievva)
16. Eng (Prod. Djermo)
17. Puur ft. Ismo (Prod. Chievva)
18. Jackpot (Prod. Chievva)

Pre-order Jackpot op iTunes: http://bit.ly/jacklijpe

Lijpe - Mama
Spotify: http://bit.ly/mamaspot
iTunes: http://bit.ly/mamatunes
Deezer: http://bit.ly/deezmama
Apple Music:
http://bit.ly/appelmama