Belgische zanger Wally presenteert ‘Uitzicht’

Belgische zanger Wally presenteert ‘Uitzicht’

Vandaag vertelt Wally zijn eigen verhaal, zijn eigen droom die werkelijkheid wordt.Ook al doet de naam van zijn eerste single ‘Misère’ anders vermoeden, Wally vindt het belangrijk om te focussen op het mooie en positieve in de wereld. Vaak door zijn muziek net te spiegelen naar het omgekeerde. En dat is te horen op zijn nieuwe plaat.  Na ‘Misere, ‘Als De Wereld’ en ‘Vuile Was’ brengt de Belgische zanger zijn debuutalbum ‘Uitzicht’ uit.

Sinds 2015 begon Wally op te treden aan de zijde van Tourist LeMC, door hem te voorzien van backing vocals en begeleiding op gitaar. Als lid van ‘De Legionairs’ stond Wally op de grootste en bekendste podia in Vlaanderen. De grootste kennismaking met zijn stem is de grote hit ‘Horizon’ waar hij het refrein voor zijn rekening nam. De platina-single behaalde een record in de Vlaamse Ultratop 50 door 20 weken op nummer 1 te staan, werd bij Radio 2 verkozen tot Beste Nederlandstalig Lied en ontving een nominatie bij de MIA’s 2017 voor Hit van het Jaar. Na twee jaar in deze achtbaan, begon te kriebelen om aan een eigen project te werken. Het eindresultaat is Uitzicht.

Als vader van twee kinderen en dromer in hart en nieren probeert Wally je mee te nemen op zijn muzikale pad naar beter of – beter gezegd – ‘anders’. Met Uitzicht zet de zanger een stap buiten zijn comfortzone maar.

Zijn debuutalbum is nu te beluisteren op Spotify, Deezer, Apple Music en te downloaden via iTunes.

Tracklist Uitzicht: 

1. Uitzicht

2. Vuile Was

3. Misère

4. Vlakte

5. Vaag 

6. Zandloper

7. De Winter

8. Vuurvlieg

9. Als De Wereld

10. Vandaag

11. Zatte Monnik