Froze brengt vandaag EP ‘Desalniettemin’ uit

Froze brengt vandaag EP ‘Desalniettemin’ uit

Vandaag brengt Fritz “Froze” Tavernier zijn nieuwe single uit, tegelijk met de bijhorende EP. De politieke single Lang Leve België springt behoorlijk in het oog. In dit nummer brengt de Gentse rapper de haat-liefde verhouding met zijn vaderland onder woorden en neemt hij tegelijk de ingebakken hypocrisie van onze samenleving onder de loep. De gehele EP ‘Desalniettemin’ is vanaf nu te beluisteren via alle digitale kanalen.

//www.youtube.com/embed/NwDIhXZ5hxY

‘Desalniettemin’ is het vervolg op ‘Het Venster op de Wereld’ uit 2014. Op dat album stopte Froze de kleinkunstklassieker ‘De Fanfare van Honger en Dorst’ in een hiphop-jasje, als een eerbetoon aan zijn vader Lieven Tavernier. Vorig jaar kwalificeerde hij zich nog voor de finale van De Nieuwe Lichting 2016 van Studio Brussel. In de Ancienne Belgique viel zijn Gorki-cover toen erg in de smaak. Het nummer waarmee hij geselecteerd werd was “Ongekroonde Koning” dat tevens op de plaat staat.

Froze was de eerste signing op de Belgische zetel van Top Notch. Echter mocht Wally het spits afbijten dit jaar, maar na lang en hard werken presenteren we vandaag het resultaat van deze getalenteerde Gentenaar.

Froze - Desalniettemin

Spotify: http://bit.ly/desalspot
iTunes: http://bit.ly/desaltune
Deezer:  http://bit.ly/desaldeez
Apple Music: http://bit.ly/desalapp

Froze - Lang Leve België
Youtube:
http://bit.ly/langlevebelgie