ROLLÀN releast zijn eerste EP 'Sous Estimé' bij Top Notch

ROLLÀN releast zijn eerste EP 'Sous Estimé' bij Top Notch

Vandaag brengt de Frans-Nederlandstalige rapper ROLLÀN zijn debuut EP ‘Sous Estimé’ uit. De plaat bevat maar liefst negen nummers en bijdragen van o.a. Josylvio, James Watss, Hef en F1rstman.

Sous Estimé betekend in het Nederlands ‘meest onderschatte’. Zijn vrienden/fans vonden dat hij als rapper erg onderschat werd. Dit inspireerde hem om de titel van zijn EP ‘Sous Estimé’ te noemen. “Eigenlijk ben ik op de naam gekomen door mijn bezoek bij FunX. Zij vroegen mij waarom iedereen mij ‘underrated’ noemde online. Vooral op Youtube kwam dit vaak voorbij. En ik lees nooit comments. Pas op dat moment begon ik erover nadenken en koos ik voor Sous-Estimé”. 

Eerder verschenen van Sous Estimé al de tracks ‘Mbongo’, ‘Sowieso’, ‘Danse Avec Moi’ en ‘Young’ en zijn nieuwste single ‘Awembaweh’. De bijbehorende video is nu te zien op het Top Notch Youtube kanaal. “Met Sous-Estimé wil ik graag mijn diversiteit tonen. Ik wil de mensen laten zien dat ik met verschillende soorten sounds mijn ding kan doen. Dit sluit ook goed  aan op de titel van mijn EP.” 

Tracklist
1. Intro (Sous Estimé)
2. Start Up V3
3. Mbongo ft. Josylvio & Hef
4. Heet Koud ft. YannO
5. Young ft. Hiewi
6. Awembaweh ft. James Watss
7. Danse Avec Moi ft. F1rstman
8. Pourquoi
9. Sowieso

De 23-jarige rapper ROLLÀN, van Congolese afkomst, is geen onbekende in de Nederlandse hip hop scene. De creatieve duizendpoot creëerde een buzz met zijn hit-single ‘Mbongo’ featuring Hef & Josylvio en wist de gouden status te behalen. Zo ook met het nummer ‘Danse Avec Moi’. Daarnaast werkte ROLLÀN aan diverse releases waaronder ‘Come To Me’ van Sharon Doorson & Rochelle en ‘Stunt’ van Mr.Polska. 

ROLLÀN - Sous-Estimé is nu te horen op Spotify, Apple Music, Deezer en te koop via iTunes. 

ROLLÀN - Sous Estimé

Spotify: http://bit.ly/sousspot
iTunes: http://bit.ly/soustune
Deezer: http://bit.ly/sousdeez
Apple Music: http://bit.ly/sousapp