Shanee brengt eerste single ‘One Time’ uit

Shanee brengt eerste single ‘One Time’ uit

Vandaag presenteert Shanee haar eerste single ‘One Time’, geproduceerd door JasonXM. De videoclip ging zojuist in premiere bij FunX en is nu voor iedereen te zien op het Top Notch Youtube kanaal.

//www.youtube.com/embed/he21FfOhJq0

Shanee Febis (24) is geen onbekende in de scene. Zo heeft zij een bijdrage geleverd aan tracks voor verschillende collega artiesten zoals: Jonna Fraser, Jayh, Zefanio en Latifah. Na jaren voor andere artiesten te hebben gewerkt was het voor Shanee tijd om haar eigen weg in te slaan. Wat als hobby begon, is nu haar passie en beroep geworden. “ Het was eigenlijk niet de bedoeling om een artiest te worden. Ik vond het een leuke bezigheid, maar investeerde er niet veel tijd in.

Het begon in de huiskamer van Esko, waar ze de Oeh’s en A’s inzong voor Jonna’s EP ‘Maatje 45’ (2013): “Sinds kleins af aan begon ik met het schrijven van verhalen. Pagina’s vol. Wanneer iedereen sliep, schreef ik muziek en zong ik in mijn moeders auto. Af en toe vind ik het nog steeds leuk om te doen. Youngbaekansie vroeg of ik kwam naar de studio. Vanaf toen ben ik Nederlandstalig gaan zingen’.”

“De track ‘One Time’ gaat over het spelen van een voetbalwedstrijd. “Jij staat in de verdediging en het team staat 3-0 achter. De wedstrijd duurt nog maar 3 minuten en jij weet dat jij de achterstand kunt inhalen, jij weet dat je kan scoren, maar je mag niet in de aanval. Je moet blijven verdedigen, aanvallen is de verboden vrucht. Daar gaat One Time over.Mijn inspiratie voor deze track komt uit de muziekgeesten uit de Caribbean’

One Time is nu te beluisteren op Spotify, Deezer, Apple Music en te downloaden via iTunes.
https://Shanee.lnk.to/onetime