Top Notch brengt in 2018 nog meer muziek uit van internationale artiesten als Kendrick Lamar, Steff London en Migos

Top Notch brengt in 2018 nog meer muziek uit van internationale artiesten als Kendrick Lamar, Steff London en Migos

In samenwerking met Universal Music bracht Top Notch in het verleden muziek uit van grote internationale artiesten zoals Tory Lanez, Lil Yachty, Post Malone en MHD in Nederland. Top Notch is een sterke partner met een grote expertise in hiphop en jongerencultuur en een dergelijke collaboratie lag voor de hand. Het bleek ook zeer succesvol, zo behaalde het album MHD van MHD de goud status in Nederland en Stoney van Post Malone behaalde de platina status.

//www.youtube.com/embed/HI-mXMr8glQ

 
In 2018 zal Top Notch nog veel vaker muziek uitbrengen van grote internationale sterren, zoals Kendrick Lamar, Migos, Stefflon Don, Rae Sremmurd, 6LACK en veel anderen.

Kendrick Lamar sleepte vorige week maar liefst 5 Grammy’s in de wacht met DAMN., zijn alom geprezen derde studioalbum. De iconische rapper uit Compton staat in augustus op het Lowlands festival in Biddinghuizen.

Migos brak definitief door vorig jaar na hun wereldhit Bad and Boujee die op hun debuutalbum Culture stond. Op 30 januari kwam de opvolger Culture II met gastbijdragen van Drake, Post Malone en Cardi B binnen in de album charts op #2. Dat is hun hoogste notering ooit.

Stefflon Don staat aan het begin van een veelbelovende carrière, nadat ze veel aandacht kreeg door haar Real Ting mixtape. Vorig jaar bracht zij haar single Hurtin’ Me uit met French Montana en haar debuutalbum wordt dit jaar verwacht. Top Notch bracht in 2016 al een single uit van Stefflon Don en Cho genaamd ‘Popalik’ die de platina status heeft behaald.