Tourist LeMC brengt luxe versie van En Route uit

Tourist LeMC brengt luxe versie van En Route uit

Op het podium van Pukkelpop ontving Tourist LeMC deze zomer een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn tweede album ‘En Route’ in België. Het album dat meer dan 25 weken in de Ultratop-10 stond is een giga hit gebleken. In België, maar ook in Nederland met diverse televisie-shows en festival-optredens. Om het algehele succes van dit album te vieren brengt Top Notch een Deluxe editie uit op 18 december van ‘En Route’ met een live-album als bonus-cd.

//www.youtube.com/embed/C4icVAL7OM4

Sinds de release van ‘En Route’ verschenen drie singles. ‘Koning Liefde’, een nummer met bijna meer dan 1,5 miljoen views op de YouTube-teller en dat met 18 weken airplay de gemiddelde levensduur van een radiosingle flink wist te overschrijden. Daarna volgden succesvolle opvolgers ‘De Troubadours’ met Flip Kowlier, en titelsong ‘En Route'. Op de radio is Tourist LeMC een feit, maar ook op televisie doet de Troubadour het goed. In Nederland was hij te zien bij De Wereld Draait Door en kwam hij ‘Koning Liefde’ zingen bij Giel op 3FM.

‘En Route Deluxe’ wordt aangeboden in een speciale digibook verpakking met 2 cd’s. Op de ene CD staat het album ‘En Route’ en op de andere CD staat een live concert (audio) wat is opgenomen in de Ancienne Belgique op 30 oktober 2015. In de digibook zit een extra dikke booklet met songteksten, persfoto’s en foto’s van het concert in de Ancienne Belgique door Dries Luyten. Op 11 december speelt de Vlaamse ster in het voorprogramma van de uitverkochte HMH show van Typhoon. In maart volgt een eigen clubtour in Nederland.

NL Tourdata

16.03 Merleyn, Nijmegen
17.03 TivoliVredenburg, Utrecht
19.03 Bitterzoet, Amsterdam
24.03 Mezz, Breda

CD1: En Route [18 december 2015]

1. En Route
2. Bilan
3. Verhalen van de Wijk
4. De Troubadours ft. Flip Kowlier
5. Miljonaire
6. Adieu ft. Fit
7. Koning Liefde
8. Tot Hiertoe Alles Goe
9. Meester Kunstenaar ft. Bart Peeters
10. Chanter
11. Horizon ft. Wally
12. Deze Nacht

CD2: Live in Ancienne Belgique

1. En Route
2. Bilan
3. Verhalen Van De Wijk
4. De Troubadours
5. Adieu
6. Miljonaire
7. Mijn Stad
8. Als Ge Wilt Vrijen
9. Hulpverlener
10. Weg Van Hier
11. Man Zijn
12. Huwelijk van de Toekomst
13. Klein Gebedje
14. Liefde Liefde
15. Chanter
16. Koning Liefde
17. Meester Kunstenaar
18. Horizon
19. Deze Nacht